News

BREAKING NEWS. Mașinile cu volan pe dreapta, interzise în România

Ministrul Transporturilor a semnat ordinul prin care se interzice omologarea în România a maşinilor cu volanul pe partea dreaptă. Interdicţia va intra în vigoare imediat după ce ordinul va fi publicat în Monitorul Oficial. Peste 25.000 de autovehicule cu volanul pe partea dreaptă au fost omologate de Registrul Auto Român în ultimii doi ani.

Citeşte mai departe ...

Un urs a fost omorât pe Autostrada Deva - Sebeș într-un accident de mașină

Un urs a fost omorât într-un accident rutier care a avut loc pe autostrada Sibiu – Orăştie, fiind al doilea incident de acest fel într-o săptămână. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, însă reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că vor cere Prefecturii Sibiu să ia măsuri.

Citeşte mai departe ...

Proteste la metrou

Unitatea Sindicatul Liber Metrou (USLM) anunţă că începând de luni şi până în 28 august aproximativ patru sute de sindicalişti - angajaţi Metrorex şi reprezentanţi ai comercianţilor din metrou vor picheta sediile Ministerului Transporturilor şi Guvernului. Şi la sfârşitul lunii iulie aproximativ o sută de sindicalişti Metrorex au pichetat sediul Ministerului Transporturilor, nemulţumiţi de ”politica de management” şi de lipsa investiţiilor, ei reclamând ”probleme din ce în ce mai mari” care pun în pericol siguranţa pasagerilor.

Citeşte mai departe ...

Coloane uriașe la ieșirea din țară

Persoanele care ies din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II erau nevoite să aştepte pentru control aproximativ patru ore, sâmbătă la prânz, pentru că pe autostrada pan-europeană se formase o coloană de maşină lungă de aproximativ cinci kilometri. Autorităţile recomandă evitarea PTF Nădlac II, pe unde au ieşit din ţară peste 50.000 de persoane în doar 24 de ore arată news.ro.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.