Care este cea mai scumpă casă de vânzare din București

Clădirea Casa Dr. Dobrovici, o vilă interbelică cunoscută în prezent sub denumirea de "Casa Frumoasă", este cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în cadrul târgului Imobiliarium, fiind cotată cu un preţ de pornire de 3,5 milioane de euro. Târgul imobiliar are loc în perioada 5-7 mai, în parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City.


Clădirea istorică va fi vândută prin licitaţie de către Artmark, iar cei interesaţi trebuie să depună un caiet de sarcini şi să urmeze şi alte proceduri.

Casa D. Dobrovici este o clădire construită în perioada 1919-1925 şi este amplasată pe bulevardul Lascăr Catargiu din sectorul 1 din Bucureşti.

Clădirea are o suprafaţă construită de 1.000 de mp şi o suprafaţă utilă de 840 mp.

Clădirea a fost construită pentru doctorul Anton Dobrovici. Naţionalizată în anii comunismului şi compartimentată în mai multe apartamente, casa a fost readusă la forma ininţială după 1990.

În 2008, vila a fost transformată în "Casa Frumoasă", un magazin multi-brand, destinat în exclusivitate vestimentaţiei de lux.

Expoziţia Imobiliarium vine cu peste 6.000 de case şi apartamente, dar şi imobile-monument istoric şi case de vacanţă.

Fiecare expozant va avea ochelari VR cu ajutorul cărora va putea vizualiza o parte din imobilele din oferte.

Cea mai ieftină locuinţă care poate fi achiziţionat din cadrul târgului este un aparatament cu două camere, în zona Vitan din Bucureşti, la un preţ de 35.200 de euro.

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu deţin codul primit online vor plăti o taxă de 20 lei scrie news.ro

Informaţii în completare