Trei camioane în flăcări foc pe o autostradă în Italia. Un șofer român este grav rănit

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un adevărat iad s-a declanșat pe autostrada Torino-Bardonecchia denumită „Autofréjus”, unde trei TIR-uri au luat foc luni, 30 septembrie, scrie presa italiană. În urma incendiilor un șofer a murit carbonizat, iar alți doi, printre care și un român, au fost transportați de urgență la spitalul Cto din Torino.

Accidentul de circulație a avut loc în cursul dimineții, la kilometrul 72 de pe Autofrejus în direcția Bardonecchia și au fost implicate trei autocamioane și un autoturism care au luat foc, declanșându-se un incendiu de proporții. Șoferii de pe două TIR-uri au fost răniți și la sosirea personalului medical de la 118 au fost transportați de urgență la spitalul din Torino. Unul dintre ei este de naționalitate română și conform declarațiilor medicilor viața sa nu ar fi în pericol. Un al treilea șofer implicat în tragicul accident a murit carbonizat în cabina autovehiculului pe care îl conducea.

Bărbatul care a decedat în cumplitul accident era din Frejus, Franța. În dreptul unui punct de lucru de pe autostradă, unde șoferii erau obligați să schimbe banda de mers, camionul acestuia a lovit în lateral o mașină. Atunci a avut loc o coliziune cu un camion care se afla imediat în spatele mașinii. Un al treilea camion care se afla și mai în spate și care se deplasa de asemenea spre Franța, a fost implicat în accident.

Autoritățile anunță că autostrada va rămâne închisă pe secțiunea Oulx – Bardonecchia, pe ambele direcții de mers, până marți dimineață, 1 octombrie.

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.