Un camion încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat la Tulcea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 22 A, in localitatea Nalbant, județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul ca, un bărbat, in vârsta de 47 de ani, in timp ce conducea un autotren pe raza localității Nalbant, județul Tulcea, s-ar fi răsturnat, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Momentan, tronsonul de drum este închis, circulatia fiind posibila pe DJ 229-Nicolae Bălcescu-Turda-Mihai Bravu-DN 22-E 87-Tulcea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost oprită total pe DN 22A, localitatea Nalbant, județul Tulcea, unde o cantitate mare de ulei alimentar s-a scurs pe carosabil dintr-un TIR, ca măsură de prevenție, întrucât există risc de derapare. Conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească rutele alternative:

– Tulcea – E 87 – Isaccea – Măcin – Pod Brăia;

– Nicolae Bălcescu – DJ 229 – Turda – Mihai Bravu – E 87 – Mihail Kogălniceanu – Tulcea.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.