Un camion cu balast a ajuns în râul Moldova după ce podul de lemn pe care-l traversa s-a rupt

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un camion încărcat cu balast, proprietate a Primăriei Moldova Sulița, a ajuns în albia râului Moldova după ce un pod de lemn pe care-l traversa s-a rupt efectiv.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, pe un drum forestier din satul Benia, care pleacă din drumul județean 175, care leagă Pojorâta de Izvoarele Sucevei.

Drumul forestier face legătura cu Obcioara și Dîrmoxa, iar podul era singura cale de legătură pentru aproximativ 20 de familii.

Culmea este că podul a fost refăcut în urmă cu doi ani, după ce acolo exista tot un pod de lemn.

Lucrările au fost realizate de reprezentanții Direcției Silvice Suceava, iar oamenii din zonă spun că ar fi necesar un pod de beton, pentru a nu a mai apărea incidente precum cel de luni.

Doar norocul a făcut să nu existe decât pagube materiale.

Martorii spun că în momentul incidentului, cabina camionului reușise să treacă pe celălalt mal, iar când podul a cedat sub greutate, vehiculul de mare tonaj a căzut pur și simplu în albia aflată la aproape 4 metri.

Localnicii fac apel pentru ca acest pod să fie refăcut cu simț de răspundere și nu își dau seama cum o construcție realizată în urmă cu doar doi ani a putut ceda așa rapid.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.