Explozie la o stație de carburanți: peste 27 de morți

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cel puţin 27 de persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite într-o explozie urmată de un incendiu la o staţie de benzină din Daghestan, republică rusă din Caucaz, potrivit unui bilanţ comunicat de Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă.

Un număr total de 102 persoane au fost rănite în urma incidentului, dintre care, din nefericire, 27 au murit", a postat ministerul pe Telegram, relatează Agerpres.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanţele catastrofei, a comunicat pe Telegram departamentul de investigaţii al Comitetului de anchetă al Federaţiei Ruse pentru Daghestan.

Staţia de carburanți se află la Mahacikala, un oraş de peste 600.000 de locuitori situat la malul Mării Caspice şi capitală a Daghestanului, republică rusă de circa 50.000 kmp vecină cu Cecenia, care are o frontieră comună cu Georgia şi Azerbaidjan.
Potrivit agenţiilor ruse TASS şi RIA Novosti, incendiul a fost stins. Ministerul Situaţiilor de Urgenţă a anunţat mai devreme că acesta se întindea pe o suprafaţă de 600 mp şi că 260 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a-l izola şi a-l stinge.

Într-o înregistrare video făcută publică de Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă se poate vedea cum un grup de pompieri încearcă că stingă flăcările în apropierea carcaselor de autovehicule.

Un avion II-76 pentru intervenţii medicale a fost trimis la Mahacikala de autorităţile ruse pentru a evacua răniţii grav spre capitala Moscova, a adăugat ministerul.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.